Thursday, February 09, 2006

Fort Minor

Venue: Bukit Kiara Equestrian Club
Date: 28 Feb 2006 (Tuesday)
Time: 8:30 pm
Price: RM 112

21 comments:

anisism said...

yay!!!

nak gak nyelit jadi tiang lampu untuk first date kali kedua ini!

Erra said...

baby anisism

if you're home you sure can!!!

Erra said...

lady_bugs

enggak sudikah kamu ketemuin sama saya, sebelum berangkat ke UK???? nanti nak jumpa main ski tak kenal nanti ...

lady_bugs said...

erra..
send my regards to abe Mike Shinoda aaa..
insya-allah im leaving end of this month..dh cukup duit krg kita p main ski aaaa ;)

lady_bugs said...

erra...udah pasti sudi n mau ketemuin kamu... hmm nnti ill email u ek

Erra said...

ye! ye! jom ketemuin ... ye! ye!

superdzu said...

abang shinoda is mine guys...hands off!

Erra said...

fuiyoh!

suparrrdzu marking her territory

superdzu said...

eh i lupa i ada connections..
maybe i should text abg shinoda malam ni for backstage passes.
u in wegra?

Erra said...

suparrrdzu

you are really suparrr

nak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lady_bugs said...

alaaaaaa backstage passes.. ni yg nk tunda e flight ni.. isk isk.. abe mike..

superdzu.. sharing is caring maaa

ifzan said...

eleh, superdzu bukannye suka sangat kat fort minor. kata lagu depa jinjang lah... ni nak pergi nak show off sluaq baru dia la tu. hehe

Cik Puan Muda Stress said...

cik wegra, berapa depa bayaq you buat iklan kat sini?

superdzu ada seluaq baru? seluaq dalam?
ada ke seluaq dalam size montot dia? hahahahaha

superdzu said...

okay i told abg shinoda oredi..
ifzan and pms..you guys are out!
tak dapat free passes..pasai korang kurang ajaq ngan aku.

wegra and ladybugs...my abang said..see first if got extra two..you guys are in.
tapi wegra...i takut you guys kena romen lah ngan ahli2 fortminor yang lain.
sure ada catch nya.
how ah?

Erra said...

suparrrdzu

i spike their drinks with magic mushroom, so diorang hallucinate je romen ngan kitorang...

lady_bugs

kita selamat, no catch...

Cik Puan Muda Stress said...

eh, tapi kalau i, tak kesah kena romen. how?

Erra said...

cik puan muda stress

like that i don't have to waste my money on drugs ... i just present you ...

Erra said...

ifzan

betul ke suparrrdzu tak minat fort minor jinjang itu ... she lagi terrer than me ... i only know 1 song of fort minor, itu pun sebab feat. john legend ... i don't even know the title

she knows 2 songs ... kantoi!!!

suparrrdzu = jinjang!!!!

superdzu said...

wegra...ada ke u panggil i jinjang?
help please ha...
si ifzan tu ha yang j to the jin to the jang.
i tak ske(ala2 cikpms) sgt their first single.
but ada another song tu 'petrified'..quite the besting.

cikpms >> u ni kalau part romen2..ske je eh? memang selat melaka lah u ni.
hehe..dontch angry

bertique said...

student rate berapa nih?

hehehe

ok tak lawak.

lady_bugs said...

wuhooo..backstage passes with abe mike!!! ohh bestnyaaa...

BUT..

my tix is on 26 laa.. isk isk isk..

erra... u jelah jumpa abe mike tu ekk... hadiah utk u.. :D