Tuesday, March 07, 2006

kuching bibots

my sister's cat, kapirus, has just passed away. donch know how to break the news to her.

11 comments:

NBB said...

kasi hint slow slow.

bertique said...

u are so like ur mom ;)

hmm .. you buat la crita sket. lebih kurang gini:
kucing jiran ari tuh mati, kena langgor ngan mat rempit. pastu, bibot (i assume ni nama dia) kesorangan. dia tunggu kawan dia main tak de, dia tunggu kawan dia makan takde, dia tunggu kawan dia dating pun tak de. lama2 dia tak lalu mkn, dia sering sakit2. kat tiang lampu depan rumah kita tuh la dia slalu tunggu kawan dia (yakni kucing jiran yg kena langgor ngan mat rempit tuh). lama-kelamaan sakit dia berpanjangan, hidup pun sekadar badan dia jek. satu hari, kita org jumpa dia terbaring kat tepi jln mpt dia tunggu member dia tuh. lemah sgt, dan tak bermaya. dia tak dpt diselamatkan ...

tak mo kenalkan ur sis kat i? hahahah kidding!

agus said...

hi erra. ni nak mintak permission to post the lunch at pyramid pictures. i've mailed you the pics.

superdzu said...

nak pinjam topi your sis boleh?

wegra...i forgot to pulas your telinga last night.

dont think i wont ok.

next outing!

p/s : i'll be busy today...ketua darjah i...cik jiji tak kasi blog lama2.
bladi hell sungguh.

Erra said...

nurul

still thinking how

bertique

bibots = sister
kapirus = cat
i like to change names

agus

sure, no problem but you can blur my face out if you like :op

suparrrdzu

uuuUUUuuUUuuuUUUHHHH!!! i'm so scared ... of de puleh tlinga deh

Desparil said...

eh.. that's your sis ah? how come muka tak sama wann?

cikPijah said...

hantar citer pakai snail mail.. lambat skit sampai! hehheheh..

Erra said...

desparil

muka sama OK, cuma i'm now berlemak2

cikpijah

snail mail laju sekarang OK, less than one week sampai

zuhri said...

hhmm....this is sad. all my cats kat kampung (once we had 10), when they became old and sick, and we knew their days were numbered, they'd just disappeared. my mum said, they didn't want us to be sad.

PiNaT said...

ha'ah la zuhri.. aku dulu rajin bela kucing, tapi bila kucing tu sakit je, sure ilangkan diri.. apsal ha?

wegra, ko suh bibots baca blog ko..

Erra said...

korang

kapirus ilang gaks ... sampai 2 am my dad got me to puss puss kat luar panggil kapirus before he resigned to the fact ...