Wednesday, November 08, 2006

once upon a wedding

... bunga kat telinga tu from the vandalised main table decor ...
so, do you want to invite me to your wedding?


13 comments:

widz de hspj kuli said...

majlis perkahwinan yang indah berseri ittew telah berlangsung di hspj. sila hubungi saya untuk mengatur majlis perkahwinan anda juga.

LOL

Erra said...

weed

amboi! sempat ...

lets do a mamak raya meet ... nak jumpa the central market clan ... without the hubbies + babies so that semua ken misbehave. >:p

bertique said...

apa da menonggeng .. ok la .. i know you probably will jawab "i punya ske la .. jeles ngapa" ..

hahaha ..

batuk udah baik ka?

Erra said...

i never use "ngapa" ... ha?!

batuk tak baik lagi daa ... tapi i'm off that stupid athma pills yang bikin gwe high ... sebab gwe agak degil + told the doc i want to manage my iron amende anaemia dulu

so, i'm off the pills ... woohoo!!!

- dr wegra -

mental muz said...

how come i tak suprise whenever u in the pic, mesti ada org posing lucu? tak padan ngan tua heeeeee

Erra said...

muz

menyesal lagi check what my IM ting tong was all about

excuse me ... most of them in the pictures are 2 years older than me OK!

apasal? kalo kadar umur tinggi, kene amek gambar bersusun rapi?

ti.e.na said...

amboii tinggi betol heels u..
nnt wedding i u + zeeks jadi mc ok?:p

mental muz said...

wakakaka kelakar la weggy ni. thats why i suka sakat u.


tiena, make sure u dont feed them any sugar before the wedding, kalau tak mesti hyper gile la diorang, silap haribulan org mistake ur wedding ngan lauching product punya function.

Erra said...

ti.e.na

heels dari zaman once upon a time

emcee???? ... you jangan ... silap hari bulan i rap gagap atas stage tu

muz

ooOOooooOOOoo sakat ye? siap hang ...

*wegra singseng ... eh? cemana eja ... roll her kebaya sleeves*

superdzu said...

wegra
is that melor you're hugging?

Erra said...

dzu

yes ... melor hidayah ... i'm friends with her sister in law, naz

Cik Puan Muda Stress said...

dowan.

Erra said...

cik pms

eleh ... i know you wan